Datum: 21 mei 2024
Tijd: 18.45 uur
Plaats: ECI Cultuurfabriek, Roermond
 (Zaal 2)


In het kader van de Roermond Pride vindt er op dinsdag 21 mei in de ECI Cultuurfabriek een oecumenische viering plaats. De viering wordt verzorgd door de Leeskring ‘Een brug bouwen’ onder leiding van pastoor Harry Notermans.

Tijdens de Roermond Pride-week organiseert de leeskring ‘Een brug bouwen’ een religieuze viering. Deze viering staat in het teken van het geloof in de intrinsieke waardigheid van alle mensen, ongeacht hun genderidentiteit of seksuele oriëntatie. Wij vieren de vrijheid en blijheid die we ervaren wanneer we volledig omarmen wie we zijn. We nodigen iedereen uit om samen met ons deze vrijheid te versterken van hen die gevangen zitten in het gevoel niet geaccepteerd te worden om wie ze zijn, voor hen die vastzitten in hun eigen angsten of vooroordelen, en voor hen die gekwetst zijn door de vooroordelen van anderen.

Wij omarmen onze waardigheid en die van jou!

Voel je vrij om met ons mee te vieren!